Cumpara acum rochie cu umerii goi și imprimeu floral!

Umerii rotunzi si albi ai unei femei sunt ispititori. Este așa de frumos sa apara un gat fin si feminin din materialul catifelat si frumos imprimat cu flori! Sa stai in spatele unei femei frumoase si sa ii privesti urechea trandafirie si parul ce cade in bucle pe ceafa reprezinta o maxima incantare.

Tocmai de aceea, fiindca este o piesa foarte sexy din garderoba unei femei, moda primaverii 2020 a decretat: vedeta topului produselor de imbracaminte care se poarta in toata lumea este acea rochie cu umerii goi și imprimeu floral  pe care o poti primi acasa, daca o comanzi de pe site-ul magazinului Neer.ro.
Materialul subtire si vaporos este ales special sa se aseze perfect pe trupul de zeita al femeii si sa farmece toate privirile. O rochie cu croiala generoasa, in volane fine care se arunca divin, cand zeita merge, avantajeaza si pe cea care o poarta, dar  si pe admirator.
E minunat sa simti mangaierea razelor solare si a vantului pe umerii goi, intr-o zi perfecta si sa iti comanzi toate cele patru rochii cu umerii goi si imprimeu floral!
Una este rosie, iar rosu vine bine oricui. Alta este ca albastrul senin al cerului, iar una verde, in timp ce ultimul model din colectie este o rochie cu dungi fine maronii si albe, pe fond albastru. 
Nimeni nu s-ar gandi, la cat de solicitate sunt aceste rochii sa coste sub 140 de lei.
Magazinul NEER  are in stoc o multime de piese dragute de imbracaminte pentru femei, barbati si copii, la preturi avantajoase, iar dupa ce comanda este plasata, este livrata la domiciliu. Clientul nu pierde timpul nici cu alegerea produselor, fiindca le vede de la domiciliu, marimile sunt identice celor inscrise pe eticheta produsului si aspectul lor este ca in fotografiile de prezentare, nici cu aducerea lor de la magazinul din oras acasa.
Neer.ro este magazinul onest pe site-ul caruia gasesti cele mai realistice poze ale rochiilor, fustelor si bluzelor si unde reducerile de preturi sunt conforme celor afisate.

Bijuteriile ce se pot comanda  de aici sunt de lux, iar accesoriile de par de calitate premium. Cu un coc din păr sintetic, cu clips și codiță împletită poti oricand sa fii coafata pentru o petrecere sau o intalnire, fara sa te duci la coafor si fara sa iti distrugi parul tau, adica sa il tapezi excesiv sau sa il apretezi cu fixativ.



Cocul sintetic prezentat mai sus care imita cocul din par natural este disponibil in culorile: negru, blond si maro si costa 34 de lei.