Glumă proastă la Mediaș sau nu?

În orașul despre care cu ceva timp în urmă ziceam că niciodată nu se întâmplă nimic, iată că în ultimul timp Mediașul începe să devină un reper important pe harta știrilor din România. După descinderile mascaților, cu ceva timp în urmă, acum a venit rândul unei altei știri bombă... Nu știu dacă sunt zvonuri sau nu, dar un lucru e clar, poliția a împânzit orașul și împrejurimile. Prea multă lume e de părere că ceea ce poliția afirmă că sunt doar zvonuri, de fapt nu sunt, și anume că în zonă ar fi o bandă de indivizi care ademenește copii pentru a le extrage organele, pe care ulterior le-ar vinde în străinătate. Nu știu dacă e o glumă proastă lansată de Halloween, dar lumea vorbește înspăimântată. 

Un copil ar fi fost ucis în apropiere de comuna Velț, (lângă Bazna). Acesta ar fi dispărut de acasă înainte cu 3 zile să fie găsit disecat pe un câmp iar o parte dintre organe i-ar fi fost prelevate. Nu pot să confirm sau infirm pentru că și eu am auzit din vecini. O să confirm după ce o să vorbesc cu cineva care cunoște mai bine situația și care locuiește în acea zonă... 

Se zice că cei care au făcut gestul respectiv ar fi îmbrăcați în călugări iar printre ei s-ar fi aflat și un doctor, sau un asistent care are ceva experiență în disecat cadavre pentru că operația nu arăta să fi fost făcută de un amator. 

Locuitorii orașului sunt ferm convinși că zvonurile sunt adevărate și au toate motivele să o facă după ce poliția filtrează tot ce intră și ce iasă din Mediaș. 

Zvonuri ca zvonuri, dar poliția cu mașini, agenți gârlă și elicopere survolând ce rol au?