Seriale: 21 Thunder

Dacă îți place fotbalul, sigur o să-ți placă serialul ăsta: 21 Thunder

Sursa foto: cbc.ca

Am fost puțin cam sceptic la început, însă într-un final pot zice că e un serial care merită văzut. Inițial mă gândeam că e un serial făcut de americani care habar n-au de fotbal dar m-am înșelat. Serialul este filmat în Canada. Mai exact în Toronto iar acțiunea este concentrată asupra echipei U21 (de aici și 21-le din titlu) a clubului Thunder Toronto și a problemelor cu care se confruntă fotbaliștii acesteia. 

La echipă este adus un tănăr jucător din Coasta de Fildeș care are mai multe oferte din Europa dar alege Toronto pentru a-și găsi fratele care plecase în urmă cu 7 ani. 

Vedeta echipei este atacantul Nolan Gallard. Acesta are probleme personale destul de mari. Tătăl lui este închis pe viață și se ocupă cu tot felul de ilegalități + alte implicații cu mafia locală. 

În serial apare și un fost fotbalist profesionist din Scoția. Este vorba despre Ryan Pierce (O'Leary) - fost jucător la Aberdeen, Kilmanrock și Dundee United. În serial se numește Davey Gunn, este jucător la prima echipă dar care, potrivit contractului, trebuie să se ocupe și de echipa sub 21 de ani, acolo unde lucrează cu o blondă superbă, antrenor secund, Christy Cook. Antrenorul principal al echipei este Andres Rocas, un argentinian care a plecat cu scandal de la utlima sa echipă, fiind acuzat că ar fi vândut jucători pentru comisioane. 

Cu un sezon în urmă, echipa se clasase undeva în partea inferioară a clasamentului. Bineînțeles că în noul sezon este surpriza și revelația campionatului. 

Aici aveți trailerul:


Serialul e dispnibil pe Netflix. Prima serie are 9 episoade. Nu știu dacă o să fie și o a doua serie.