Cei mai buni fotbaliști români din toate timpurile

Întotdeauna este greu de comparat fotbaliști. E cu atât mai greu de comparat fotbaliști retrași din activitate și cei încă activi. Din păcate pentru noi, România nu prea are cu ce se laude în prezent. Avem fotbaliști la echipe modeste din Europa. Probabil cele mai importante nume sunt Radu Ștefan (Lazio), Vlad Chiricheș (Napoli) și Nicolae Stanciu (Sparta Praga). Cam pe ei îi vâd în momentul de față în top 3 cei mai buni fotbaliști români în activitate. Niciunul dintre ei ne se ridică măcar la jumătatea din valoarea pe care o aveau, atunci când jucau fotaliști precum, Hagi, Dobrin, Balaci, Dan Petrescu, Belodedici, Dănuț Lupu și lista poate continua încă vreo două zile de scris continuu. 

În caz că ești interesat de câștiguri, poți încerca la casino online


Locul 3: Ilie Balaci

Foto: gsp.ro


Minunea Blondă a Craiovei ocupă locul 3 în topul meu. Chiar dacă nu l-am prins jucând, am fost pur și simplu fascinat de povestea lui. 


Locul 2: Nicolae Dobrin

Foto: gso.ro


Mulți îl consideră pe Dobrin cel mai mare fotbalist român din toate timpurile. Din păcate, eu nu l-am prins jucând și poate din cauza asta nu ocupă primul loc. 



Locul 1: Gheorghe Hagi

Foto: prosport.ro


Pentru mine, Hagi este indubitabil cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. Cea mai importantă performanță a naționalei s-a realizat în special lui Hagi. Apogeul naționalei a fost acel sfert de finală a campioantului mondial din 1994. În perioada anilor 1990, România s-a calificat la toate turneele finale, mai puțin la Euro 92. La acel campionat european am fost la un gol distanță de calificare. Din păcate, un penalty ratat chiar de Hagi cu Bulgaria.