Vrem în primăvară!

Steaua a arătat și astăzi că merită să se califice mai departe in Europa League. Sincer, nu am văzut chiar nimic deosebit la Liverpool. Au avut și ei o fază, și din ea a ieșit un gol. Atât! În rest, nimic. Că nu au jucat titularii obișnuiți, nu contează, tot Liverpool se numește. Eu zic că în această seară Steaua a avut ghinion. Posesia mingii era la discreția steliștilor, și doar neșansa a făcut ca echipa din Ghencea să nu câștige. Chiar și așa Steaua are prima șansă la calificare. În ultimul meci, la Napoli, Steaua merge mai departe și în cazul unui egal. Trebuie neaparat să nu piardă în acest ultim meci, pentru ca Europa League să se joace și în primăvară, la București. 


Nu mi se pare că Napoli e o echipă prea mare, dar un lucru e cert. E expertă în reveneri și acest lucru ni l-a dovedit încă o dată în această seară, după ce a dat replay parcă meciului cu Steaua. Utrecht avea 3-1, dar napoletanii au revenit și au scos un punct. 

După felul cum s-a prezentat Steaua în Europa League, cred că Bogdan Stancu și co. pot trece de Napoli. A trecut cam mult timp de când nu am mai văzut Steaua în primăvara europeană. Ar cam fi timpul să revină acolo unde acum 4, 5, 6 ani era constat.