Programul cel mai ieftin de la real, - Hypermarket!


SuperBlog 2010: Proba a 17-a - Programul cel mai ieftin!



A doua provocare trimisă de cei de la real Hypermarket în concursul SuperBlog. 



real, - Hypermarket vine cu o inițiativă demnă de lăudat. În condițiile în care criza își face de cap impunând măsuri drastice de austeritate, real încearcă să îndulcească puțin viața amară care s-a instalat de ceva vreme în România. Mai exact, real, - Hypermarket dă o mână de ajutor tuturor românilor, mai ales celor aflați în dificultate (pe vremea asta, nu știu zău cine nu se află în dificultate), prin ieftinirea produselor necesare precum: ulei, zahăr, carne, mezeluri, lactate, brânzeturi și altele, dar și produse nealimentare cum ar fi cele de întreținere. Produsele care se află în acestă categorie (nu mai puțin de 300 de produse) au devenit mai ieftine cu până la 20% și sunt semnalizate la raft. 

Cei mai mulți se gândesc probabil, că e ceva la mijloc iar primul lucru vizat este calitatea. Ei bine, calitatea este aceiași cu care sunt obișnuiți cilenții. Companiile furnizoare au rămas aceleași, deci și calitatea a rămas aceiași. Acest lucru a fost posibil datorită relațiilor bune de colaborare dintre real și partenerii și furnizorii săi. 

Cu siguranță această politică de reducere a prețurilor a fost salutată de către marele public pentru că real e un hypermarket unde întotdeauna trebuie să stai mult la coadă, asta pentru că se cumpără mult. Critici nu cred că au de unde să apară atât timp cât clienții se arată mulțumiți. Nu înțeleg cum ar putea fi cineva nemulțumit în acest caz. Oricum, programul respectiv vine ca un ajutor nesperat pentu oameni. Peste tot cresc prețurile la alimente dar la real scad. 

Clienții mai fideli ai real-ului știu că hypermarketul despre care vorbesc a căutat întotdeauna să ofere cea mai bună calitate și cel mai bun preț produselor care se găsesc pe rafturile lor prin diferite promoții și reduceri de preț. Cu alte cuvinte, acțiuni de acest fel sunt o obișnuință în cadrul real, - Hypermarket. 

De altfel, directorul general al real, - Hypermarket este de părere că „solidaritatea este cheia ieșirii din orice situație delicată, atât în familie, cât și în societate...”. Total de acord cu el. 

Mai multe programe ca acesta și România uită de criză - măcar în domeniul alimentar... 


Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog!