Cu tunurile pe gripa porcină!

Am primit un mail interesant și mi-am zis că ar fi bine să-l dau mai departe, ceea ce o să și fac. Cum gripa porcină face furori în întreaga lume, s-a gândit cineva că trebuie să găsească un antidot mai bun decât controversatul vaccin, Gardasil. Răspunsul, cică ar fi Vitamina D.


”Oamenii încă nu înțeleg: Vitamina D este “nutrimentul miraculos“ ce vă activează sistemul imunitar pentru a vă apăra împotriva microorganismelor invadatoare – inclusiv gripa sezonală și gripa porcină. Acum două luni a fost publicat de către cercetatorii de la Oregon State University un studiu important. Acest studiu ne arată ceva uimitor: Vitamina D are un rol crucial pentru funcționarea sistemului imunitar, astfel încât capacitatea vitaminei D de a stimula funcția imună și de a distruge microorganismele invadatoare s-a conservat în genom timp de 60 milioane de ani de evoluție.

Așa cum explică acest comunicat de presa al Oregon State University (http://www.eurekale rt.org/pub_ rele):

Faptul că acest răspuns imun mediat a fost reținut de-a lungul a milioane de ani de selecție de evoluție și încă se găsește în specii începând cu maimuțele veveriță până la babuini și oameni, arată că trebuie să fie critic pentru supraviețuirea lor, spun cercetătorii. .

“Existența și importanța acestei părți a răspunsului nostru imun arată în mod clar că oamenii și alte primate au nevoie să își mențină niveluri suficiente de vitamina D“, a afirmat Adrian Gombart, un profesor asociat de biochimie și un investigator principal la Linus Pauling Institute la Oregon State University.

Înștiințarea continuă să explice:
La primate, acțiunea de “pornire“ a unui răspuns optim la atacul microbilor funcționează în mod corespunzător numai în prezența unei cantități adecvate de vitamina D, ce reprezintă de fapt un tip de hormon ce circulă în sânge și le semnalizează celulelor printr-un receptor. Vitamina D este produsă în cantități mari în momentul expunerii solare și se găsește în doze mult mai mici în anumite alimente.

Vitamina D împiedică răspunsul imun de “adaptare“ provenit din reacția exagerată și reduce inflamarea și pare că suprimă răspunsul imun. În orice caz, funcția noului element genetic pe care l-a cercetat acest studiu îi permite vitaminei D să impulsioneze răspunsul imun înnăscut prin activarea unei proteine antimicrobiene. Efectul general poate ajuta la prevenirea reacției în exces a sistemului imunitar.

Fără vitamina D sunteți prăzi ușoare.
Ceea ce arată acest studiu este că fara un nivel suficient de vitamina D în sânge, sunteți ținte perfecte pentru gripa (H1N1 sau alt tip). Dacă aveți lipsă de vitamina D sistemul dumneavoastră imunitar nu se poate “activa“ pentru a-și face treaba. De aceea oamenii care au deficit de vitamina D fac atât de des gripă în sezonul rece.
Dar oamenii care au doze mari de vitamina D au puterea nutritivă de a-și activa sistemul imunitar astfel încât acesta poate răspunde la atacul agenților patogeni. În mod crucial, vitamina D reușește de asemeni să echilibreze răspunsul sistemului imunitar și să prevină inflamația – cauza principală a decesolor în urma pandemiei de gripă din 1918.

Deci vitamina D nu vă protejează doar de infecția inițială ci de asemeni împiedică organismul să reacționeze în exces și să vă ucidă prin inflamare (care în mod tipic este exprimată ca pneumonie bacteriană, o infecție a plămânilor).

Oamenii destepti de astazi fac doua lucruri:
1) spun NU vaccinurilor
2) spun DA vitaminei D.
Dacă luați vitamina D nu aveți nevoie de niciun vaccin!

Surse de vitamina D:
De unde puteți să luați vitamina D? Vitamina D este prezentă în uleiul de pește și uleiul de pește marin cu omega 3, dar cele două surse abundente de vitamina D sunt:
1) lumina soarelui
2) suplimentele cu vitamina D.
Vitamina D este ușor de obținut. De fapt, corpul dumneavoastră o fabrică atunci când vă expuneți la soare.

De ce nu suntem sfătuiți să luăm vitamina D?
Studiile privind capacitatea vitaminei D de a opri gripa sunt nenumarate. Și totuși, industria vaccinurilor (și doctorii ce doresc vaccinarea) nu doresc să aflați despre vitamina D. De ce?Deoarece dacă oamenii ar cunoaște adevărul despre vitamina D, industria mondială de vaccinuri se va prabuși. Cine ar mai avea nevoie de vaccin dacă ați avea un sistem imun activat ce ar face treaba automat? În plus, sistemul dumneavoastră imunitar este natural, în timp ce vaccinurile sunt injecții complet artificiale ce conțin substanțe chimice toxice ce sunt legate tot mai mult nu doar de autism, ci și de crize, leziuni ale creierului și moarte.

De ce să riscați să vă vaccinați ,dacă vitamina D ofera o protecție sigură?
Conform multor experți nutritioniști, aveți nevoie de cel puțin 4000 IU pe zi pentru a preveni deficiența. Sunt oameni pe care îi cunosc ce iau 8000 IU pe zi. Personal nu iau vitamina D dar stau cel putin 30 de minute la soare în fiecare zi în zonă de lângă ecuator (ce este o zonă geografică unică, am înțeles, de care nu toată lumea se poate bucura).
Oficialii din domeniul “sănătății“ (dacă îi putem numi așa) fac o greșeală crucială cu gripa porcină. În loc să comande mai multe vaccinuri, ei ar trebui să recomande suplimente pe bază de vitamina D pentru populație. Pentru o sumă mult mai mică decât costul vaccinurilor, am putea furniza suplimentare cu vitamina D fiecărui barbat, femeie și copil din America. Nu numai că am opri pandemia de gripă porcină, dar am sesiza scăderea ratei de cancer!
Probabil de aceea autorităților din domeniul medical nu le pasă de vitamina D – impactul financiar asupra industriei cancerului ar fi prea mare. Producătorii de vaccinuri ar pierde miliarde și industria cancerului ar putea pierde zeci de miliarde. Rata diabetului va scădea, depresia va dispărea pentru mulți oameni, funcționarea rinichilor se va îmbunătăți și o listă lungă de alte boli ar fi prevenită sau chiar reversată prin administrarea de vitamina D.

Vitamina D este răspunsul problemelor noastre de sănătate națională. Doar un nutrient, dacă ar fi distribuit gratuit tuturor, ar putea probabil să taie costurile sistemului nostru național de sănătate la o treime în cinci ani, cred eu.
Și totuși, ei nu îndrăznesc să menționeze acest lucru. “Nu este aprobat de FDA (Food and Drug Administration)“, afirmă ei. Deci, CDC (Center of Disease Control) nu o va menționa. WHO (World Health Organization) nu o va recomanda. FDA se face că nu există și doctorii nu au voie să o prescrie.

Uitați-o – vitamina D – marele LEAC împotriva gripei. Este aici chiar acum. Este ieftină, este sigură și este disponibilă. Totuși este cu totul ignorată.
Lasați-mă să vă arăt ce este evident: la ordinea zilei se derulează un proiect pentru a ține poporul american departe de vitamina D și ignorant în legatură cu efectele ei asupra sănătății. Este o schema planificată conștient ce dorește să îi dezinformeze pe oameni, făcându-i să se vaccineze, să facă chimioterapie și să ia medicamente în loc de a-i învăța leacurile simple naturale ce există chiar acum.

Ascultati ce vă spun: în pandemia de gripă porcină sau oricare altă pandemie viitoare, populația care va suferi de cea mai mare rată de decese va fi aceea cu cele mai ridicate deficiențe de vitamina D. Și vaccinul? Nu oferă nici o protecție, comparat cu vitamina D.

Legile biochimiei nu pot fi oprite de birocrații FDA
Oricărui doctor sau autorități din domeniul medical care râde de faptul că vitamina D este pe departe mai utilă decât vaccinarile, adresați-i următoarea întrebare: dacă vitamina D nu are nici o influență asupra sănătății umane, atunci de ce genele sistemului imunitar sunt activate specific de către vitamina D ce dăinuiește în genom (genomul uman) de mai mult de șaizeci de milioane de ani?

De ce este programat sistemul imun uman să folosească vitamina D pentru a se activa?
De ce pielea umană generează vitamina D ca urmare a expunerii la razele soarelui?
Mintea amorțită a doctorilor va răspunde că este doar o coincidență! Că nu este nici un motiv specific pentru care vitamina D există în gene!

Dar devine chiar mai bizar: conform FDA, vitamina D nu are nici un efect biologic benefic în corpul uman! Este adevărat: FDA spune că orice substanță ce are un efect benefic (terapeutic) în corpul uman trebuie să fie un MEDICAMENT, nu un nutrient. Și vitamina D nu a fost niciodată aprobată ca medicament. De aceea este inertă.

Înțelegeți ce spun? Vitamina D nu are nici un efect benefic asupra corpului uman pentru ca FDA spune aceasta. Ce înseamnă aceasta pentru aroganța birocratică? Este ca și cum ai spune că gravitatea nu se aplică în lumea noastră deoarece încă nu am “aprobat“ legile fizicii. Dar bineînțeles că legile fizicii sunt valabile și la fel și cele ale biochimiei.

Aveți nevoie de vitamina D, nu de vaccin!
Corpul dumneavoastră nu are nevoie de un vaccin pentru a combate gripa porcină (sau o gripă sezonieră). Ceea ce are nevoie este vitamina D, un somn odihnitor, hidratare adecvată cu apă curată și o nutriție sanatoasă. Aceste lucruri fac vaccinul să devină învechit.
Sunt sigure, la prețuri accesibile, naturale și disponibile. Nu trebuie să așteptați la coadă pentru a obține vitamina D și nu aveți nevoie de prescripția doctorului. Nu este implicat nici un ac și nu este nici un risc să suferiți de vreo criză și nici de permanente leziuni ale creierului.
Cu niveluri suficiente de vitamina D în sânge, sistemul dumneavoastră imunitar vă va proteja de gripa porcină, gripa aviară, gripa umană sau chiar de nonsensurile infecțiilor pandemice ce sunt împrăștiate de CDC, FDA și WHO. Sistemul dumneavoastră imunitar deține întreaga tehnologie de care are nevoie pentru a vă păstra sănătatea… atât timp cât are armele biochimice (ca vitamina D) pentru a-și “activa“ răspunsul de adaptare.

Va dați seama de faptul că fără un sistem imunitar funcțional ați fi fost uciși de microorganisme de mii de ori până acum? Sistemul dumneavoastră imunitar vă salvează viața în fiecare zi, în liniște, în spatele scenei. Este motivul din cauza căruia încă mai respirați în timp ce citiți acest articol. Vaccinarea este ultima insultă adusă propriului corp deoarece prin aceasta admiteți că nu aveți încredere în sistemul imunitar ce deja v-a salvat viața de nenumărate ori.

Nu vă încredeți în injecțiile cu substanțe chimice! Aveți încredere în propriul sistem imunitar – și asigurați-i uneltele nutriționale de care are nevoie pentru a vă salva viața.”

Citate din articolul: www.naturalnews.com