Cum arătau trupele de muzică "atunci și acum"

The Beatles - trupă de muzică formată în anul 1960 în orașul Liverpool. Una dintre cele mai populare formații din istorie. 



The Rolling Stones - formație rock creată la Londra la doi ani distanță față de Beatles (1962). A avut un succes imens în toată lumea, mai ales în SUA în anii 1960.



Queen - trupă de muzică rock înființată în Londra în 1970. Hiturile lor au cunoscut faima internațională: Bohemian Rhapsody, We will rock you, We are the champions, I want to break free și multe altele. 



AC/DC - formație australiană de muzică rock înființată în anul 1973 la Sydney. Cea mai cunoscută piesă a acestora este Highway to Hell.



U2 - trupă irlandeză înființată în anul 1976 la Dublin



Beastie Boys - trupă americană de muzică hip-hop care și-a început activitatea în 1981 la New York. Ultima apariție a acestora a fost în 2012.



Metallica - trupă americană de heavy metal înființată în 1981 de bateristul Lars Ulrich și vocalistul/chitarist James Hetfield în Los Angeles, California. Cea mai cunoscută melodie este Nothing else matter.




Red Hot Chili Peppers - trupă americană formată în 1983 la Los Angeles, California.



Radiohead - trupă britanică înființată în 1985 într-un orășel din Oxfordshire, Anglia. Cei 5 membri s-au cunoscut la o școală pentru băieți, Abingdon School. 



Guns N' Roses - formație americană de hard rock înființată în 1985 la Los Angeles, California. Cea mai importantă melodie a lor este November Rain 



Green Day - formație americană de punk rock înființată în anul 1986 în Berkley, California.



Blink-182 - formație americană de rock înființată în 1992 într-un orășel din California.



Rammstein - trupă germană de rock formată în anul 1994 la Berlin. Deși melodiile lor sunt doar în germană, se bucură de o faimă internațională.



Linkin Park - formație americană înființată în 1995 în orașul Agoura Hills din California. Vocalistul trupei, Chester Bennington s-a sinucis pe 20 iulie 2017.