Românii au talent!

Românii au talent dar nu prea! În sfârșit a debutat și la noi emisiunea care a făcut înconjurul lumii. Cred că prOTV-ul o să fie la distanță mare în topul ratingului față de celelalte televiziuni în intervalul de timp când se difuzează această emisiune. 


Nu știu cine e Mihai Petre ălă, dar pare destul de antipatic. Cum să întrebi participanții de ce au venit la emisiune? D'oh!!! Să se uite la tine, de-aia! Întotdeauna a avut ceva împotriva tuturor. Andra și Andi Moisescu au fost ok și au lăsat participanții să-și facă numărul, însă Mihai Petre ălă nu a făcut altceva decât să fragmenteze spectacolul. Oamenii au zis sincer că au venit să facă lumea să râdă și să se simtă bine. Andi Moisescu cel mai tare in juriu. Mi-a plăcut de el. Nu degeaba are cea mai tare emisiune din România... Aaaa și ce naiba e aia, plăcere vinovată, ce tot zicea Mihai Petre? Cred că arăta mult mai bine juriul cu Smiley în locul lui Mihai Petre... 

Cel mai tare m-a impresionat copilul ălă de 15 ani cu vocea de soprană. Mi-a plăcut și trupa aia de break-dance, DFC parcă. Bine, doar Robo ălă, că restu au fost praf :)). Era o trupă în Mediaș, de fapt chiar două. Cred că erau mult peste ăștia. Robo ălă merită să meargă mai departe - e meserie băiatu. Transexualii ăiă au fost cei mai penali, dar cum au zis și eu - au mers să distreze lumea, și au cam reușit. 

Ion Iliescu ne-a dovedit încă o dată că nu e bun de nimic :)). Bunicile alea nu știu că căutau acolo! Chiar să te faci numai de râs? Nici măcar nu au fost amuzante. Gimnastică la bară - nașpa! :) 

Hai că gemenii ăia doi (că doar n-or fi trei =)) ) chiar au talent - mi-a plăcut. La faza asta, iar trebuia Mihai Petre să se dea important, amețindu-i pe gemeni cu glumele lui proaste. Le zice că e cea mai proastă coregrafie văzută vreodat - adică îi face să se simtă proști -și apoi le zice că au fost geniali - cât să facă infarct băieții. 


Așa... și au cam exagerat ăștia cu reclamele de la cosmote. Înțeleg că e sponsor, dar nici chiar așa! 

Întrebare de final: Ăștia care s-au calificat, au câștigat ceva de s-au bucurat așa de tare? 

P.S. Românii are talent!