Vreau un gol egalizator în minutul 97

Vreau un gol egalizator în minutul 90, sau mai bine, în ultima fază a meciului pe care Steaua îl joacă în această seară, începând cu orele 22, în direct pe PRO TV ( să fac și puțină reclamă). Să nu-mi zică cineva că Steaua nu înseamnă România!? E singura echipă rămasă în cursa pentru primăvara și singura care poate contribui, din nou, la coeficientul UEFA. E echipa care duce greul de vreo câțiva ani încoace ( dacă nu dintotdeauna), cât privește fotbalul românesc pe stadioanele din Europa. 



Făcând abstracție de meciul tur dintre cele două formații, e clar că Steaua pornește cu șansa a doua, chiar dacă are două variante din trei de calificare. Va fi infern pe San Paolo și mi-e teamă că unii jucători ai Stelei ar putea fi afectați în joc de acest lucru. Eu sper la un egal, chiar și un 0-0 chinuit. E greu de crezut că nu se vor marca goluri, în condițiile în care până la începutul acestei partide, Steaua a marcat de 9 ori, iar Napoli de 7 ori. 

Steaua nu e favorită pentru că în deplasare nu reușește să facă mare lucru, dar poate face în această seară. Nici nu mia țin minte de când nu am mai vazut-o pe Steaua în primăvară, așa că e cam momentul să ajungă iar acolo. 

Situația în grupă se prezintă astfel: 



Napoli are un motiv în plus să joace totul pe cartea atacului pentru că, doar o victorie îi poate salva pe napoletani. Mai interesant e faptul că fosta echipă a marelui Maradona, e singura echip italiană rămasă în Europa League. Probabil are ordin de foarte de sus să câștige meciul prin orice fel de mijloace. Să nu uităm totuși că cel care a spus „scopul scuză mijloacele” este/a fost un italian... așa că mă aștept la orice de la meciul ăstă. 

Pronostic: 1-1 cu un gol egalizator al Stelei în  minutul 97, ceva de povestit nepoților!