Toyota Experience 2010!

„Și repede, repede am ajuns și la etapa cu numarul 2!” - asta scrie în dreptul probei cu numărul 2 pe site-ul celor de la PCNews - dar nu vă puteți imagina cât de repede am ajuns eu la proba asta :)) 

SuperBlog 2010 - A doua probă - Toyota

Toyota vine la tine în oraș și te lasă să și o conduci. Motoarele au fost pune în funcțiune încă din 21 septembrie - bună dată au ales - și se vor opri pe 21 noiembrie. Caravana Toyota Experience 2010 trece prin 17 orașe. Există o parte bună și una mai puțin bună, să nu zic rea. Partea bună e ca Sibiul se numără printre cele 17 orașe de pe harta Toyota Experience, partea mai puțin bună e că trebui să-mi imaginez cum ar fi la voluanul unei mașini Toyota - aș fi preferat să nu-mi imaginez. Poate pe 2 noiembrie o să fiu în Parcarea Grand Hotel Dumbrava și forjez o Corollă, un iQ, un Yaris ceva. 



În caz că o să ma aflu în Parcul mai sus menționat și dacă am voie doar la un singur test drive, atunci aș alege... AVENSIS, varianta sedan. Pam-Pam-Param. E mai aspiratoare de femei așa. Cred că arată cel mai bine dintre toate modele semnate Toyota (mă refer la cele de serie), cel puțin din punctul meu de vedere. Vreau să simt adrenaliză și de aceea aș opta pentru un motor diesel de 2.2 D-CAT în 6 trepte. Mai mult de treapta a 5-a nu am mers... nu pentru că nu aș fi vrut, dar mașinile pe care le-am condus până acum, nu erau prevăzute cu o traptă 6 - deci să se înțeleagă bine de unde dorința de adrenalină. Nu știu pe unde aș putea rula în Sibiu cei 177 de cai putere la maxim, dar tare mi-aș dori. Avensis 2.2 D-CAT atinge suta în 8,5 secunde și consumă în jur de 5,9l/100km. Pentru că emisiile CO2 contează din în ce mai mult, AVENSIS-ul meu (pentru drive-test, sau din vis) emană undeva la 157g/km iar peste asta, de vină se face Optimal Drive. 



Cum poate să fie la volanul unei mașini Toyota AVENSIS? 
Bine? Foarte bine? Extraordinar? Fascinant? Uimitor? Senațional? Impresionant de plăcut? Orgasm total? Fiori pe șira spinării? Electrizant de excitant? Simți că plutești? - și la propriu și la figurat -. Simți că trăiești cu adevărat? Simți că vrei să mănânci asfaltul? Nu ăți vine să crezi că timpul trece atât de repede? Te simți The King of the World? sau mă rog, al șoselei? Simți că nu trăiești degeaba? 

 În cazul meu, cel mai probabil, toate la un loc! :D 





Caravana Toyota Experience 2010 a pornit pe 21 septembrie din Suceava către Iași, apoi la București între 2 și 3 octombrie, restul orașelor și locațiile aferente le vedeți mai jos: 



  • Galați: 6-7 octombrie - 
  • Constanța: 9-10 octombrie - 
  • Craiova: 16-17 octombrie - Parcare SELGROS
  • Râmnicu Vâlcea: 20 octombrie - Parcarea Supermarketului INTEREX
  • Pitești: 23-24 octombrie - Parcare Jupiter City ora 9:30
  • Brașov: 30-31 octombrie - Parcarea Centrului Comercial Macromall Brașov , orele 10-18
  • Sibiu: 2 noiembrie - Parcarea Grand Hotel Dumbrava
  • Bistrița: 4 noiembrie - Shoow-room Toyota Bistrița în Str. Libertății nr.62, începând cu orele 10.00
  • Cluj-Napoca: 6-7 noiembrie - Parcarea Polus Center, între orele 10-17
  • Baia Mare: 9 noiembrie - Parcarea Centrului Comercial REAL Baia Mare
  • Oradea: 11 noiembrie - Parcarea de pe Str. Independenței, 10
  • Timișoara: 13-14 noiembrie - Parcarea Centrului Comercial Real Sagului, începând cu ora 10
  • Târgu Mureș: 17 noiembrie - Parcarea Galeriei Real ora 10 
  • Ploiești: 20-21 noiembrie - Parcarea Complexului auto Toyota Ploiești, str. Ștrandului nr. 60 ora 10



Acest articol a fost scrie pentru concursul SuperBlog!