Europa League

EUROPA LEAGUE NU E PENTRU ROMÂNI!!! 

Echipele românești au alergie la grupele Europa League. Nu înțeleg de ce nu jucam din primul tur preliminar, poate ne calificăm și noi câteva faze, vreo două. Steaua mi-a scos peri albi azi. Mi s-au scurs vreo 10 ani din viață după ce am văzut meciul ăstă. A jucat slab de tot - jucătorii au fost foarte fricoși. Parca Grashospăr ăștia ar fi fost Barcelona. Nici dacă era Barca, nu jucau așa prost. Steaua a avut noroc cu carul. Au fost proști ăia că și-au bătut joc de ocazii. Trebuia să se termine undeva la 3-0 pentru ei, dacă nu mai mult - dar noroc cu Tătărușanu. Oricum calificarea asta i se datorează lui, și poate puțin lui Stancu. Credeam că o să se termine 0-0, fără prea mari emoții, dar de unde că jucătorii jucau țurca. 
Grasshopers 1-0 Steaua (3-4 d.p.)




Caro ălă e cel praf antrenor din Liga I! Cu el la echipă, din sezonul viitor o să vedem Vasluiul prin Liga a II-a. Echipa nu joacă nimic în campionat, ce să joace în Europa? Breakdance? Sau nu, că nu mai e la modă :))) 

 Lille 2-0 Vaslui și Porumboiu vede la TV Europa League.


Urziceni... ce pot să zic de Urziceni? Mai bine declara faliment înainte să înceapă campionatul. 




Urziceni 1-1 Hajduk 


Timișoara e un oraș tare frumos! :))) Bine că au întâlnit Manchester City... Decât să-i scoată vreo echipă anonimă de prin Croația sau Zimbabwe, mai bine așa, să nu-i poată imputa nimeni nimic. 





Manchester City 2-0 Timișoara