3 din 3

Dacă și Macedonia a ajuns să ne bată, înseamnă că e grav rău. Zilele astea ne-o luăm de pe la cine apucăm. Mai rămâne ca și Hondurasul să ne bată și umilința este totală. Suntem praf! Ce campioant european? Dacă terminăm grupa de calificare pe 4 să zicem mersi. După meciul ăsta, îmi vine greu să cred că o să facem mare brânză cu Bosnia și Belarus, de Franța nu are rost să mai zic. Dacă stau bine să mă gândesc și Luxemburg pare un adversar destul de dificil având în vedere ultimele meciuri ale tricolorilor. 
Vinovați? Ce vinovați? Așa facem întotdeauna după ce pierdem, căutăm vinovații! Și totuși, ce câștigăm dacă tot găsim vinovații? Aaaa, ne mai trece supărarea... și nimic mai mult. Degeaba găsim vinovații și măsuri IOC! Tipic românesc! Lasă că o să fie doar încă un turneu final de la care România va lipsi, bineînțeles că mă refer la Euro 2012, dar și la următoarele CM 2014, Euro2016 și tot așa. Oricum, rămân la părerea că o să mai vedem România la un turneu final, atunci când turnel final va fi în... România, da! Așa suntem calificați din oficiu! 

Cred că dacă juca Unirea Urziceni tot scotea un 0-0, să nu zic că ar fi câștigat la vreo două goluri diferență. Cu Răzvan, fără Răzvan, România e ciuca bătăilor. Pe ăștia îi avem, cu ei defilam... 

Forza România!