Reţeta sccesului!

România suferă, suferă atât de tare încât nu ştiu de cât timp mai e nevoie să ajungă la stadiul depresiv. Problema cea mai mare este că acest lucru este ireversibil. Nu cred că o să mai scăpăm de această boală. Face ravagii în toate colţurile ţării. Pentru cei care se gândesc la gripa porcniă, o veste bună. Nu este orba de aşa ceva. Ce altceva decât vedetismul ar putea suferi România? Am ajuns să o trăiesc şi pe asta. După Nikita, Sexy Brăileanca, Starsky, Noami, Fernando, şi cine mai face parte din această breaslă selectă, iată vine-n cale o nouă "vedetă". Ladies and gents, nimeni alta decât ROXY Manelista... =)). Stai că mai e şi copilu' ălă, Valorosu'.

Cine alimentează nevoia de afirmare? Cum cine? Credeam că DOAR OTV face lucrul ăstă, dar se pare că reprezintă un un izvor de făcut rating şi reţeta a fost acontată şi de alte posturi. După cum am văzut (pe youtube că nu ma prea uit la TV decât la tot ce ţine de sport...) Antena 1, Antena 2 şi Kanal D (deocamdată doar pe astea le-am descoperit) încearcă să imite OTV-ul şi se descurcă de minune. Păi cum altfel dacă televiziunile mai sus enumerate, dau în reluare emisiunea lui Dan Senzaţionescu, dar cu alţi prezentatori bineînţeles.

Destul cu vorba. Concluzia este una singură: România este fabrică de produs vedete, aşa că nu mai pierde vremea, filmează-te cu telefonul mobil, postează înregistrarea pe youtube, şi ai puţintică răbdare. Nu se garantează nimic pentru început, dar cine ştie, poate măine eşti invitat la OTV, poimăine la Antene şi deja se conturează o carieră fulminantă.
Atenţie! Este nevoie implicarea într-un scandal (nu e neaparat ca acesta să fie provocat de tine, trebuie doar ca numele tău să figureze în scenariu - promovare, nimic altceva) pentru ca succesul să fie mai uşor de atins.



Pis' up ma' nigga'!!!