EMANcipare

Ce faci când te plictisești? Dacă maas-urile au devenit ceva banal și necredibile, te apuci de scris mailuri și le trimiți în stânga și-n dreapta. Încă tot nu mi-am dat seama care e rolul maas-urilor si mesajelor de genul ăsta. Cred că Bill Gates și-ar împărți întru cu totul alt mod averea decât metoda la care tocmai i-am dat copy paste dintr-un mail. Să fim serioși. Nu mai credeți toate tâmpeniile debitate de nu știu cine. Faza cu mătușa care lucrează la Intel e chiar tare, trebuie să recunosc. Și încă ceva, nu trebuie să trimiți un mail pentru ca Bill Gates să știe ce sistem de operare folosești. E de ajuns să deschizi pagina unui motor de căutare cum ar fi google sau yahoo, sau aol sau ce vreți voi. Și dacă Microsoft și AOL tot au inițiat această campanie de ce nu am primit nimic pe daninhodj@aol.com? Și Microsoft nu are nevoie de 2 săptămâni ca să verifice ce sistem de operare folosești. Mai uitați-vă pe youtube sau metacafe... sau mai simplu, dacă aveți un site și l-ați înscris în trafic.ro, o să găsiți acolo o grămada de referințe înclusiv sistemul de operare, web browser-ul, localizarea, internet provider... cam tot. Dacă ar începe Microsoftu să trimită câte un colet poștal la câți utilizatori are, sau mă rog, la câți au trimis acest mail mai departe, cred că ar deveni firmă de curierat... Și dacă e avocată, ce? Hai că e bun câte un mail dinăsta când eși prost dispus. Pe mine m-a bine dispus.
Mailul arată cam așa:

Nu costa nimic si cine stie? "Sunt avocata si cunosc legea. Acesta este un lucru adevarat. Nu veti fi inselati. AOL si Intel isi vor tine promisiunile de frica de a nu fi dati in judecata si sa trebuiasca sa faca fata la o actiune judecatoreasca pentru multe milioane de dolari, la fel cum s-a intamplat in cazul Pepsi Cola contra General Electric, nu cu mult in urma.

Dragi prieteni, nu luati aceasta ca pe un lucru de nimic. Bill Gates ESTE pe cale sa-si imparta averea. Daca nu luati in considerare aceasta propunere, ati putea regreta mai tarziu. Windows detine programul cel mai larg utilizat.

Microsoft si AOL experimenteaza si trimit acest test prin mesaj electr. Cand trimiteti acesst mesajelectr prietenilor vostri, Microsoft poate afla daca sunteti utilizator de Microsoft Windows in decurs de 2 saptamani. Pentru fiecare persoana care va trimite acest mesaj Microsoft va plati 245 EURO. Pentru fiecare persoana careia i-ati trimis acest mesaj si care il va trimite altora, Microsoft va va plati 243 EURO.Pentru cea de-a treia persoana care-l va primi Microsoft va va plati 241 EURO. In 2 saptamani Microsoft va va contacta pentru confirmarea adresei Dvs. postale si va va trimite un cec.

Cu sinceritate, Charles Bailey, General Manager

Field.(Operations1-800-842-2332

Ext. 1085 or 904... or RNX 292-1085)

Credeam ca este o pacaleala, dar dupa 2 saptamani de la pornirea acestui mesaj electr si dupa ce l-am expediat, Microsoft m-a contactat ca sa-mi afle adresa postala si am primit un cec de 24.800 EURO. Trebuie sa raspundeti inainte ca acest test sa se incheie, daca cineva are mijloacele necesare ca sa intreprinda o asemenea actiune, acela este Bill Gates. Pentru el este o cheltuiala comerciala. Va rog sa trimiteti acest mesaj la cate persoane puteti.

Ar trebui sa primiti cel putin 10.000 de EURO. Noi n-am trimite acest mesaj daca n-am avea si noi de castigat.

Matusa unui bun prieten al meu care lucreaza la Intel a primit un cec de 4543 de EURO trimitand doar acest mesaj.

Asa cum v-am spus mai inainte, eu cunosc legea si este adevarat, Intel si AOL sunt in negociere pentru o fuziune prin care ei urmeaza sa devina cea mai importanta companie din lume.
Read this. If you wil send this messege you wil ghet 243 dollar from Microsoft , the second person that is gona sebd it is gona ghet 243 dollar and the person that it will ricived this messege it wil ghet 241 dollars. That bichos sims to bee soon a fusion betuen Microsoft ant AOL.