Rupe discotecile din Bulgaria la 16 ani!!!


Îl cheamă Bogdan Munteanu, are 16 ani, învață la  Colegiul National Unirea din Focsani și vrea să spargă topurile muzicale de la noi și de pe afară. Proiectul lui a început cu slovenul Severiano (20 ani), care este și producătorul lui. Cântă de la 13 ani și a început cu rap... dar într-o lume în care dance/house prinde din ce în ce mai bine, mai ales la români - chiar nu are rost să mai dau exemple, dar zic totuși de Alexandra Stan  - cehii sunt înnebuniți după ea - o difuzează posturile de radio de pe aici non-stop - Bogdan s-a dat și el pe dance/house cam de un an. În afară de muzică, ocazional joacă baschet. De altfel, a și practicat acest sport timp de 7 ani, deci e pe treaba lui băiatu' :))






Și-a început primul turneu pe 14 august în Bulgaria unde susține 5 concerte. Ultima reprezentație va fi pe 20 august. Dacă vă grăbiți puțin poate îl prindeți  - îl găsiți la Nisipurile de Aur! 

A fost pe la Tonomatul dp2 (TVR2) și Vara, Fete și Vedete (TVR1 și TVR Internațional). Ce să zic? E foarte tare băiatul. Are și ceva melodii. E la început dar promite multe. Mie îmi place pentru că e pe stlul meu. La doar 16 ani, are tot viitorul înainte. Sunt sigur că o să mai auzim de el. Poate n-o să-l aud la Evropa 2 deocamdată, dar pe la Vibe fm ceva, cu siguranță! 






Na, hai să vedem ce știe K-Flow!!!