Cupa națională de fotbal între bloggeri/twiteriști

BREAKING NEWS: După negocieri intense, am reușit să detonez o bombă pe piața transferurilor blogosferice și twitosferice din România: SEKRET (Petre Vlad) este noul portar al formației SIBIULU (mă rog, Sibiului, Mediașului și Băii Mare). Echipa se va numi, după cum am anunțat pe twitter, echipa BLEGGERILOR (Bleggerii).


Mâine trimit lista organizatorilor! 


UPDATE: Voi trimite formularul de înscriere vineri, 4 februarie așa că vă rog să vă înscrieți pe lista preliminără ca să putem alcătui o echipă. Vineri o să cer confirmarea de participare din partea fiecăruia! 




După îndelungi propuneri și multe discuții pe twitter, am imensa plăcere să vă anunț că pe 5 martie 2011 va avea loc prima CUPĂ NAȚIONALĂ la fotbal între bloggerii/twitteriștii din toată țara. Turneul se va desfășura la Brașov și va alinia 8 echipe din 7 județe. Bucureștiul se va prezenta cu două echipe. Se vor forma două grupe de câte patru fiecare. Primele două din fiecare grupă vor merge mai departe în semifinale, urmând ca cele mai bune două echipe să se întâlnească în marea finală. 

Nu sunt foarte multe locuri după puteți observa așa că rog tot sibienii, medieșenii și alți onlineri din județ să se înscrie pe lista de joc pentru a ne putea înscrie cât mai repede pe lista participanților. Mai multe detalii despre competiție găsiți pe Sport Meet

Obiectivul nostru declarat este acela de a ne clasa în primele 8 echipe! :)) Vă rog să lăsați un comentariu la această postare pentru a putea alcătui foaia de joc. - valabil doar pentru cei din județul Sibiu. Numărul de jucători dintr-o echipă trebuie să fie minim 6, maxim 8. 


Parteneri media: SPORT LOCALAPROPO și PrinBRAȘOV.

Foaia de joc pentru județul SIBIU:

1. DANINHO  - Mediaș
2. GAZISTUL - Mediaș
3. ROBBIE - Baia Mare
4. ADRIAN - Sibiu
5. VASIA UVI - Sibiu
6. IONEL - Baia Mare
7. SEKRET  - Ploiești
8.


P.S. Primii 8 nu reprezintă lista finală, ci ordinea înscrierilor!


=============
Propuneri: