Cele mai faine fete de pe twitter!

Așa deci pentru început vrem să clarificăm că nu avem intenție să copiem #misstwitter ca sa nu existe confuzii. E doar o chestie care ne-a trecut prin cap într-o noapte în care eram torturați de insomnie și am hotarât să o facem publică pentru amuzamentul nostru și al tuturor iubitorilor sexului frumos. Topul constă în nominalizarea celor mai frumoase 10 domnișoare din această lume magică a twitterului (din perspective noastră) și în trecere să mai cunoaștem și fete  frumoase cu care să mai interacționăm. Desigur că ne așteptăm să sară fetele pe noi și să ne roage să le bagăm în top cu orice preț dar noi promitem să fim imparțiali și să alegem doar pe cele care considerăm că merită deci asta înseamnă că nu o să ținem cont de chiloții trimiși prin poșta sau de sutienele aruncate pe fereastră. 

Acestea fiind spuse, fie ca cele mai frumoase să câștige deși nu există nici un premiu și să sperăm că topul nostru o să fie o rampă de lansare pentru fete și să fie recrutate de cele mai faimoase agenții de modelling. 

Aaa și înainte să uit ar cam trebui să cer scuze unor persoane cum ar fi @lpttenfant pentru unele comentarii puțin deplasate dar fără intenția de a jigni în vreun fel. Sper să nu se interpreteze și se tragă concluzii gresite! 

--------------


Nu vă mai mirați atât că n-am scris eu cuvintele astea atât de frumoase, și de sensibile ca roua unei dimineți de vară, pline de... - dacă era 15 ianuarie continuam :)). Să nu vă țin în tensiune,  vă dezvălui faptul că ceea ce ați citit (sper :)) ) mai sus, este opera inegalabilului, inestimabilului,  
inimaginabilului, mare twitterist pe care România l-a dat lumii, nimeni altul decât @aovidiu. Ce era de zis, a cam zis el acolo, eu doar vin cu câteva completări:

1. Există premii, păi cum? Se putea fără? Vă dam cele mai tari premii din istoria concursurilor din online-ul românesc, chiar dacă ăsta nu e un concurs - vă dăm... DIPLOMEEE :)). 
2. Poate poate (dacă chiar sunteți faine - și ne-am ținut noi de treabă), zice ceva de voi @AndiMoisescu la cea mai extra mega tetra super senzațională emisiune, ApropoTV.
3. Nu e tocmai o completare, pentru că a zis deja Ovidiu despre asta, dar mă simt obligat să repet. Aici nu merge pe prietenii, și pe influențe!

Vineri publicăm listele și lista!!!

Nu mai are Ovidiu răbdare, tre să închei!

Apropo - ăsta e primul lui articol pe un blog. Faceți-l să se simtă bine! :))