Cupa Sport Meet Canyon

Cupa Sport Meet cu care vă tot înnebunesc de la începutul lunii, și-a schimbat denumirea în Cupa Sport Meet Canyon, și asta deoarece Canyon România a devenit sponsor principal. Este un brand de accosorii IT dar mai multe detalii despre sponsorul competiției găsiți pe pagina lor de facebook (poate dați și un Like în semn de recunoștință) și pe contul de twitter (dacă aveți cont, mutați cursorul pe follow și dați click, mulțumesc :)) ). 



Avem și un sponsor secundar, dacă pot spune așa. Este forba despre agenția de PR BORŢUN•OLTEANU. Vă invit, la fel ca în cazul sponsorului principal, la un Like și la un follow



Acum că am lămurit și chestiunea sponsorilor, trebuie să vin cu o veste proastă pentru echipa bleggerilor. Din păcate VasiaUVI s-a accidentat (destul de urât) și nu va fi apt de joc până la ora începerii comeptiției, așa că va trebui să completăm echipa cu un alt blegger sau twiterist. Mai întâi o să vorbesc cu ceilalți coechipieri și apoi o să anunțăm și organizatorii de eventualele schimbări.