Zilele AMD!

Am ajuns și la proba cu nr. 15 a concursului SuperBlog 2009, probă sponsorizată de AMD. Așasar trebuie să organizez un concurs având ca temă, ”Noile tehnologii în materie de procesoare și avantajele acestora”.

Bine ai venit la Liceul ”Axente Server” din orașul nostru!

Concursul meu se adresează tuturor elevilor de la specializarea Matematică-Informatică ( clasele a IX-a, a X-a, aXI-a și a XII-a) a Liceului ”Axente Server” din Mediaș. Concursul se desfășoară pe parcursul a trei zile, numite simbolic: Ziua A, Ziua M și Ziua D. Fiecare dintre cele trei zile de concurs va avea câte un câștigător. Premiile constă în procesoare de ultimă generație produse de AMD. Înscrierile pentru cele trei probe se fac până vineri la domnul profesor Eschiuel. Un elev se poate înscrie doar la una din probe. Mult succes tuturor.

Ziua A
Pentru această zi a concursului trebuie să prezinți un proiect powerpoint intitulat: ”Noile tehnologii”.
Condiții obligatorii:
- nr. slide-urilor trebuie să fie de 10 (inclusiv Front Page)
- proiectul trebuie să conțină următoarele cuvinte: Blaise Pascal, Internet, Advanced Micro Devices, 2009.

Cea mai bună idee va fi premiată cu un procesor care intensifică viața digitală: AMD Athlon II.



Ziua M
A doua zi a concursului îți pune încă o dată imaginația la încercare. Pentru această probă vrem să îți scotem în evidență viteza de asamblare a unui computer. O probă destul de dificilă.
Condiții obligatorii:
- Elevul trebuie să își aducă două tipuri de șurubelnițe: simplă și în cruce.

Cel mai rapid elev va fi recompensat cu un procesor AMD Sempron.



Ziua D
Ultima zi a concursului AMD și poate cea mai așteptată (cu cei mai mulți elevi înscriși, 32), este proba gamerilor. Amatorii celebrului simulator video FIFA 09 vor avea ocazia să lupte (pe teren, bineînțeles) pentru un superprocesor capabil să ofere experiențe vizuale de ultimă generație și performanțe la puterea multitasking: AMD Phenom II.
Condiții obligatorii:
- Fair-Play.



Acest concurs este organizat de Liceul ”Axente Server”, sponsorizat de AMD.




Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2009 (PCNews).