Numele dat calității!

Nu știu cum e în celelalte țări în care Real Hypermarket și-a deschis porțile (Germania, Polonia, Turcia și Rusia), dar în România prestigiul de care se bucură se datorează în special produselor pe care le afișează și care fac diferența. Sub egida ”Calitate la prețuri neașteptate!”, Real Hypermarket propune un nou set de evaluare a produselor sale. Nu cred că aș putea descrie aceste mărci mai bine decât sunt ele descrise aici.



TIP - Calitate superioară la cel mai bun preț. Mai pe scurt, această gamă vine în întâmpiarea clientului cu o propunere, să-i zicem îndrăzneață. Cu alte cuvinte - calitate pe bani puțini!

Qality - Brand de calitate superioară la un preț mai bun. Chiar titlul definește ceea se vrea de la acest brand. Cuvântul de ordine: ”Calitate!”

BIO - Calitate organică certificată la prețuri atractive. Pentru că în ultimul timp se pune tot mai mult accent pe sănătatea provenită pe filieră alimentară, Real s-a gândit să acționeze în acest scop. Rezultatul nu este decât acesta: Real BIO - produse organice 100% care respectă reglementările prevederilor în vigoare.

Selection - Calitatea desăvârșită. În acestă cateorie sunt incluse doar produse de top iar cunoscătorii au de unde alege.


Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2009 (PCNews).