Email gratis vs. email profesional

A avea o adresa de mail, este ceva foarte banal în prezent. Unii chiar ar râde dacă le zici că nu ai o adresaă de mail. Totuși trăim în 2009, cum să nu ai mail? Avem chiar mai multe adrese. În cazul meu se aplică ce am scris mai sus cu vârf și îndesat, asta pentru că am încercat să văd care dintre providerii de astfel de servicii, oferă cele mai bune servicii, bineînțeles gratuite.

Dar ce faci atunci când toate aceste servicii gratuite de mail nu reușesc să facă față nevoilor tale? Noțiunea de e-mail profesional, și mai cu seamă ceea ce denotă el, vine ca urmare a unor necesități pe care mail-ul gratiut nu le poate oferi. Cei de la Hostway s-au gândit la acestă problemă și au lansat pe piața de profil, Hosted AXIGEN. Ce oferă un astfel de serviciu? ”Soluții de comunicare eficiente, personalizate și perfecte securizate.”



Principalele caracteristici ale serverului de e-mail AXIGEN sunt:
- accesibilitate ”oriunde, oricând” (Outlook, WebMail standard, WebMail mobil)
- personalizare grupuri
- conectivitate permanentă
- spațiu de lucru deschis
- permisiuni complexe
- acces personalizat în detaliu
- comunicarea disponibilității
- sincronizare cu terminale mobile (ActiveSync) pentru: Nokia Symbian seriile E și N; iPhone; Sony Ericsson Smartphone; Windows Mobile (Palm, PocketPC, HTC etc.); Blackberry.



Acest articol a fost sccris pentru SuperBlog 2009 (PCNews).